Evde bir caniniz varsa eger

 Evde bir caniniz varsa eger; asla tek kisi olmazsiniz artik.



Ozellikle o canlar gercek anlami ile gozlerini sizde acmissa artik evlat yerine gecmistir. Anne olmanin sadece dogumla olmadigini ogrenmissinizdir coktan.

Onlar da kardes olmanin anlamini bilmektedir. Cogu kisi onlari duygusuz, beyinsiz, dusuncesiz, vb tanimlasa da; defalarca ispat etmislerdir size onlara itham edilenden cok farkli olduklarini tipki ilk asiya giderken korkan kardesini sakinlestiren kizim gibi.


Zaman gecse de bazi seyler degismez; sevmek, sevilmek, sarilmak gibi...


"Soyle bir ayaklarimi uzatayim" dersiniz; aslinda "Haydi koltuga uzanalim" demeniz gerektigini gosterirler size.

An gelir karistirmaya baslarsiniz; "Carsaflari degistirirken kediler altta mi kalacakti, ustte mi?" diye...

Hic fark ettirmeden (hani caktirmadan dedigimiz turden) bir bakarsiniz koynunuza girip yatmistir. Ezmemek adina cakal uykusu dedikleri uykuya alisirsiniz.

Artik ne yatakta yalniz kalirsiniz,

Ne dis fircalarken, ne tuvalette, ne baska yerde...

Oyun icin de siz varsinizdir onlar icin;

Uyku icin de.

Evde bir caniniz varsa eger; artik ben diyemezsiniz, cogulsunuzdur. Cogu kisi evde bir cani olmasini sadece mama - su sanmakta. Hayir! Onlar da sevmek, sevilmek, oynamak, dokunmak, kudurmak, eglenmek isterler. Cis-kaka da yaparlar, tuy de dokerler, ortaligi da dagitirlar. Asla buyumeyecek cocuklardir onlar!

Bu yuzden eve bir can almadan iyi dusunun; eger bir omur anne - babasi olamayacaksaniz hic kanlarina girmeyin. Onlarin pek cok insandan daha fazla duygulari var. Eve alip sokaga biraktiginizda ya da baskasina verdiginizde coddi sorunlar yasamaktalar sonu olume kafar gidebilen. 

Evde bir caniniz olmasindan daha iyisi, evde iki caniniz olmasidir (arada fazla kudursalar da)!

Sevgiler,
Biz 




Comments