Evde gecen gunler...

 Yagisli bir gunden merhaba,

Bahari animsatan gunesli gunlerin ardindan yagislar basladi tekrardan ve meteorolojiye bakilirsa en az bir hafta devam giderek azalan sicaklikla beraber;


Daha once de yazdigim uzere evin icinde olmak demek bos bos otumak demek degil elbette. Kaldi ki mizacima ters bir seyler yapmadan oturmak. 


Bidik dunyamiza katildigindan beri resmen aptal calip cingen oynuyor. Surekli yemek ve oyun istese de her ikisini de yapma sansim yok. Internetten okuyana kadar verdigim yemek miktari ile kocaman bir gobusu oldu bile. Sanirim kucuk irk bir kucu, ortalama bir ay bizimle, sonrasinda nasip olursa Almanya'ya gidecek. 

Yine burdaki bir hayvan grubunun destegi ile kisrlastirttigim kucu var. Yas mama verdiler onun icin, yarim kutu yas mamayi kuru mama ile karistirip versem de hatun yasi yiyip, kurulari birakiyor. 

Evdeki bidik bahcedeki bebelerle oynamak istiyor ama onlar ayni fikirde olmayinca genelde bidigi elimde tutmam gerekiyor. 

Haylaz'in her zamanki gibi kucakta uyuma keyfi devam ederken, firsat buldukca Benek kucagima atlar oldu.

Evde oturacak yerimiz olmayinca ne yapsin cocuklar...

Tum bunlarin arasinda firsat buldukca Karadagca (Sirpca) calisip, arastirmalar yapiyorum bahce, bakim, budama, cogaltma, Balkanlarin havasi, vb konularda. 

Anlayacaginiz yagmur yagmasi ya da evin icinde olmam bos oturmam anlamina gelmiyor, gelemiyor...

Ne yalan soyliyeyim, arada bir fincan kahve alip arabaya kaciyorum. Sessiz, sakin ve sadece ben 😁

Saglicakla,

Biz

Comments